Årets julkort är här!

I år erbjuder vi både gammalt och nytt att välja bland. Dels två favoriter i repris – fågeln och lyktan och dels två helt nya motiv.

Nytt för i år är två nya motiv som även har en bibelvers på framsidan, något som många av er har önskat. I de korten finns God Jul och Gott Nytt År istället tryckt på insidan av kortet. Bibelverserna är:

Jes. 9:6 ”Ty ett barn har fötts, en son är oss given” respektive Matt. 2:9 ”…och stjärnan som de hade sett gå upp, gick före dem…”

Pris

Kostnaden per kort inklusive kuvert är 5 kronor. Du beställer enkelt de motiv och det antal du önskar.

Det bästa av allt, du bidrar till bibelutdelning genom att köpa Goda Nyheters julkort - i varje kort finns följande text: ”Avsändaren har genom att köpa detta kort bidragit till Goda Nyheters utdelning av Nya testamenten”.

Beställ julkorten direkt från Goda Nyheters kansli: info@godanyheter.org eller 019-24 50 75.
 

Fler artiklar

ShareWord Global är sedan 2019 Goda Nyheters samarbetspartner i internationell bibelutdelning. Under arbetsår 2020/2021 fokuseras arbetet till att stötta utdelning av biblar i Indien och Kina.
Efterfrågan har varit stor och nu har vi tagit fram ett nytt bibelmagasin, tillgängligt för församlingar att använda i det utåtriktade arbetet! Passa på att använda Light i Allhelgonahelgens samlingar. 
När geografiska avstånd är ett hinder, när din fantasi tryter eller när du vill sända en hälsning och samtidigt ge något meningsfullt. Skicka ett gåvokort och ge samtidigt en gåva till Goda Nyheters bibelutdelning! Vi erbjuder både tryckta och digitala. Till värdet av en normal blombukett kan du förse eleverna i en hel skolklass med Guds Ord.
Skanna koden och ladda ner NewLife App med hela Bibeln, på flera språk, gratis.