Beställ Bibeln i klassuppsättning

Goda Nyheter erbjuder en klassuppsättning biblar till din skola. En uppsättning består av 28 st biblar med både gamla- och nya testamentet. Biblarna innehåller också en 24-sidig färginlaga med information om bibelns uppbyggnad, kartor, viktiga händelser och personer från tiden mellan gamla och nya testamentet, vidare till Jesu liv. 

Beställ exemplar till din skola genom att kontakta kansliet.

Fler artiklar

Du som ansökte om medlemskap eller anmälde dig som understödjare mellan 26 maj - 28 augusti deltog automatiskt i utlottningen av en cykel. Nu är vinnarna dragna och tävlingen avslutad!
Bibelmagasinet Light har temat Ljus och passar både i den egna församlingsverksamheten och i evangelisationssyfte. Beställ nu till höstens alla aktiviteter!
Under hösten satsar Goda Nyheter på utdelning till studenter på universitet och högskolor runt om i hela landet. Vi arbetar tillsammans - medlemmar, volontärer och kristna studentgrupper - för att ge så många som möjligt chansen att ta emot Guds Ord. Välkommen att vara med!
Våra presentationsfilmer ger en närmare bild av vår bibelutdelningsverksamhet. Du ser dem genom att klicka på länkarna.
ShareWord Global är sedan 2019 Goda Nyheters samarbetspartner i internationell bibelutdelning. Under arbetsår 2021/2022 fortsätter arbetet med att stötta utdelning av biblar i bland annat Indien, Kina och Uganda.