Ge vidare av det du fått!

Vid terminsstart i september storsatsar Goda Nyheter på utdelning av Nya testamentet till studenter på högskolor, universitet och folkhögskolor i hela Sverige. Campus sjuder av liv och ger oss möjlighet att dela ut Guds Ord till många människor.

Vi hoppas att du tar chansen att vara med och prova på hur det är att vara bibelutdelare. Du gör det tillsammans med erfarna bibelutdelare som ger dig tips och råd efter vägen. Prova hur det känns att Ge vidare av det du fått!

Intresserad?

Hör av dig till kansliet info@godanyheter.org eller 019-24 50 75 för mer information!

Välkommen att vara med!

Fler artiklar

Det är med stor glädje och förväntan vi bjuder in till årets konferens med innehåll som speglar både vårt arbete i Sverige och internationellt. Välkommen med och dela gemenskapen!
Sommaren 2022 kommer Goda Nyheter finnas representerade på flera av de kristna konferenserna runt om i landet. Vi är på plats i utställningsområdet för att informera, inspirera och svara på dina frågor om bibelutdelningsverksamheten. Kom och låt dig inspireras av vittnesbörden om vad en bibel fått betyda i människors liv.
Bibelmagasinet Light har temat Ljus. Beställ nu till sommarens aktiviteter - passar både i den egna församlingsverksamheten och i evangelisationssyfte.
Bibeln fortsätter att finnas kvar i skolans nya kursplan och det är vi glada över! Därför erbjuder vi - helt kostnadsfritt - en klassuppsättning biblar till varje skola. Innebär en extra hjälp i religionsundervisningen samt att varje elev får chansen att hålla och bläddra i en bibel.
Våra presentationsfilmer ger en närmare bild av vår bibelutdelningsverksamhet. Du ser dem genom att klicka på länkarna.
ShareWord Global är sedan 2019 Goda Nyheters samarbetspartner i internationell bibelutdelning. Under arbetsår 2021/2022 fortsätter arbetet med att stötta utdelning av biblar i bland annat Indien, Kina och Uganda.