Grattis till er som vann en cykel!

Tävlingen är avgjord och vi säger stort grattis till Gunilla i Göteborg och Louise i Stockholm som har vunnit varsin ljusblå cykel av märket Ortler Van Dyck Cargo Bike. Vinnarna underrättas personligen.  

Fler artiklar

Bibelmagasinet Light har temat Ljus och passar både i den egna församlingsverksamheten och i evangelisationssyfte. Beställ nu till höstens alla aktiviteter!
Under hösten satsar Goda Nyheter på utdelning till studenter på universitet och högskolor runt om i hela landet. Vi arbetar tillsammans - medlemmar, volontärer och kristna studentgrupper - för att ge så många som möjligt chansen att ta emot Guds Ord. Välkommen att vara med!
Bibeln fortsätter att finnas kvar i skolans uppdaterade kursplan. Därför erbjuder vi - helt kostnadsfritt - en klassuppsättning biblar till varje skola. Det innebär en extra hjälp i religionsundervisningen samt att varje elev får chansen att bläddra i en bibel. Hör av dig till kansliet för att beställa exemplar till din skola.
Våra presentationsfilmer ger en närmare bild av vår bibelutdelningsverksamhet. Du ser dem genom att klicka på länkarna.
ShareWord Global är sedan 2019 Goda Nyheters samarbetspartner i internationell bibelutdelning. Under arbetsår 2021/2022 fortsätter arbetet med att stötta utdelning av biblar i bland annat Indien, Kina och Uganda.