Jubileumsinsamling till Indien

En indisk man vid namn Samson Daniel samlade under många år namn och kontaktuppgifter på personer som önskade få en egen bibel. Han besökte by efter by i flera regioner och samlade namnen. Lista efter lista, som samlades i pärm efter pärm, fyllda med namn på människor som ville ha en egen bibel. 

När han fick frågan: ”Vad gör du med alla de här namnen och pärmarna?”, så svarade han: ”Jag väntar på att någon ska komma, någon som har en passion för att få ut Guds ord.”

Folksamling vid kartonger med biblar

Fram till 2015 hade Samson samlat 250 000 namn. Genom ShareWord Global (vår samarbetspartner i internationell bibelutdelning) har alla dessa 250 000 personer fått en egen bibel. Men det finns nu ytterligare 320 000 personer som önskar en bibel.

Du kan göra en insats och ge biblar till dessa människor i Indien, som sedan får en möjlighet att växa i Ordet och nå ut i sina egna samhällen med evangeliet – ofta under svåra omständigheter med förföljelse.

Om du vill ge en gåva, kan du använda något av våra gironummer eller Swish, eller använda betalfunktionen här på hemsidan via knappen ”Ge en gåva” uppe till höger. Klicka för valet ”avser biblar internationellt” så går din gåva till detta specifika ändamål. 

Kvinna med indisk bibel

 

Fler artiklar

Efterfrågan har varit stor och nu har vi tagit fram ett nytt bibelmagasin, tillgängligt för församlingar att använda i det utåtriktade arbetet!
När geografiska avstånd är ett hinder, när din fantasi tryter eller när du vill sända en hälsning och samtidigt ge något meningsfullt. Skicka ett gåvokort och ge samtidigt en gåva till bibelutdelning! Vi erbjuder både tryckta och digitala. Till värdet av en normal blombukett kan du förse eleverna i en hel skolklass med Guds Ord.
På grund av rådande Coronapandemi har styrelsen för Goda Nyheter beslutat ställa in årskonferensen i Karlstad. Istället sänder föreningen en digital konferensdag från Mellringekyrkan i Örebro.
Skanna koden och ladda ner NewLife App med hela Bibeln, på flera språk, gratis.