Karlstad inbjuder till Årskonferens 2020

Nu är det hög tid att boka in årskonferensen i almanackan - här huvudpunkterna i årets konferensprogram: 

Årskonferensen inleds fredag lunch 26/6 och avslutas med gemensam gudstjänst i Pingstkyrkan, Karlstad på söndag förmiddag 28/6.

Medverkande

Samson Daniel från Indien. Mannen som under flera år samlade in namn på personer som önskade en egen bibel, i full förtröstan på att Gud på något sätt skulle göra det möjligt att köpa in dessa biblar. Kom och hör hans berättelse!

Christo van der Schyff, ledare för WordSpread Foundation i Sydafrika, som Goda Nyheter under året stöttat med Nya testamenten för utdelning bland studenter. Christo är väl erfaren i arbete med bibelutdelning från sin tidigare tjänst som direktor för Gideoniternas arbete i Sydafrika. 

Berit Simonsson ger oss bibelundervisning. Berit kommer från Oasrörelsen, en fristående karismatisk förnyelserörelse inom Svenska kyrkan.

Sång och musik

Therése Hovlund och Tobias Kihlström, Örebro. Therése arbetar som musikledare och familjelivsansvarig i Filadelfiaförsamlingen (EFK) Örebro och Tobias tillhör Pingstförsamlingen Elim Örebro och arbetar som kantor i Almby församling (Svenska kyrkan).

Vittnesbörd

Vi får lyssna till flera personer som kommit till tro genom vår bibelutdelning.

Högtidsmiddag med avslutning av årets jubileumsinsamling och högtidstal av Samson Daniel.

Tid för gemenskap och aktiviteter för den som vill!

Barn- och ungdomsprogram

Vi erbjuder separat barn- och ungdomsprogram parallellt med årskonferensen. Ledare och ansvarig för det arbetet är Miriam Ruth, Pingstkyrkan Västerås.

Understödjare

Som understödjare är du också mycket varmt välkommen att delta i konferensen. Undantag för årsmötet som enbart är till för föreningens medlemmar. 

Anmälan

Vi tar emot anmälan till konferensen från mitten av april. Alla medlemmar kommer då att få en särskild konferensinbjudan, med fullständigt program och anmälningsblankett, via posten. I samband med det kompletterar vi även informationen här med länk till detaljerad anmälningsblankett.

 

 

Fler artiklar

Skanna koden och ladda ner NewLife App med hela Bibeln, på flera språk, gratis.
Vårt bibelutdelningsarbete startade 1919 och har alltså fram till 2019 hållit på i 100 år i Sverige. I samband med 100-årsjubileet byter vi också namn från Gideoniterna till Goda Nyheter – för livet. 
Från juni 2019 och ett år framåt pågår Goda Nyheters jubileumsinsamling för biblar till Indien. Målet är att samla in 2,1 miljoner kronor för att bekosta 60 000 helbiblar till Indien.