Konferensdag i Örebro 5 september

Den inställda årskonferensen i Karlstad ersätts med en konferensdag i Örebro, lördagen 5 september, med årsmöte på eftermiddagen. 

Konferensen kommer att ske digitalt. Vi planerar för max 50 personer på plats, företrädesvis medverkande och tekniker, men meddela oss i din anmälan om du är intresserad av en plats, det kommer att finnas några över! 

Förmiddagens program kl 10.00-11.45 kommer att sändas via Goda Nyheters Youtubekanal "Goda Nyheter för livet". Kanalen aktiveras i början av september, och sändningen kommer att vara synlig för vem som helst som vill titta.

Eftermiddagens årsmöte sker enbart för föreningens medlemmar. Mer information om detta samt länk, kommer att sändas i slutet av augusti till alla som anmält sig. Kallelse till detta samt inbjudan till det övriga programmet, har skickats till alla medlemmar. 

Välkommen med din anmälan till kansliet senast 14 augusti! 

 

Fler artiklar

Efterfrågan har varit stor och nu har vi tagit fram ett nytt bibelmagasin, tillgängligt för församlingar att använda i det utåtriktade arbetet!
När geografiska avstånd är ett hinder, när din fantasi tryter eller när du vill sända en hälsning och samtidigt ge något meningsfullt. Skicka ett gåvokort och ge samtidigt en gåva till bibelutdelning! Vi erbjuder både tryckta och digitala. Till värdet av en normal blombukett kan du förse eleverna i en hel skolklass med Guds Ord.
Skanna koden och ladda ner NewLife App med hela Bibeln, på flera språk, gratis.
Från juni 2019 fram till 30 juni 2020 pågår Goda Nyheters jubileumsinsamling för biblar till Indien. Målet är att samla in 2,1 miljoner kronor för att bekosta 60 000 helbiblar.