Fler artiklar

Du som ansökte om medlemskap eller anmälde dig som understödjare mellan 26 maj - 28 augusti deltog automatiskt i utlottningen av en cykel. Nu är vinnarna dragna och tävlingen avslutad!
Bibelmagasinet Light har temat Ljus och passar både i den egna församlingsverksamheten och i evangelisationssyfte. Beställ nu till höstens alla aktiviteter!
Under hösten satsar Goda Nyheter på utdelning till studenter på universitet och högskolor runt om i hela landet. Vi arbetar tillsammans - medlemmar, volontärer och kristna studentgrupper - för att ge så många som möjligt chansen att ta emot Guds Ord. Välkommen att vara med!
Bibeln fortsätter att finnas kvar i skolans uppdaterade kursplan. Därför erbjuder vi - helt kostnadsfritt - en klassuppsättning biblar till varje skola. Det innebär en extra hjälp i religionsundervisningen samt att varje elev får chansen att bläddra i en bibel. Hör av dig till kansliet för att beställa exemplar till din skola.
ShareWord Global är sedan 2019 Goda Nyheters samarbetspartner i internationell bibelutdelning. Under arbetsår 2021/2022 fortsätter arbetet med att stötta utdelning av biblar i bland annat Indien, Kina och Uganda.