Tid för bibelutdelning på universitet och högskola

Så här i terminsstart storsatsar Goda Nyheter på utdelning av Nya testamentet till studenter på högskolor, universitet och folkhögskolor i hela Sverige. Campus sjuder av liv och ger möjlighet att dela ut Guds Ord till många människor.

Vi hoppas att du tar chansen att vara med och prova på hur det är att vara bibelutdelare. Du gör det tillsammans med erfarna bibelutdelare som ger dig tips efter vägen. Prova hur det känns att Ge vidare av det du fått!

Intresserad?

Hör av dig till kansliet info@godanyheter.org eller 019-24 50 75 för mer information!

Välkommen att vara med!

Fler artiklar

Du som ansökte om medlemskap eller anmälde dig som understödjare mellan 26 maj - 28 augusti deltog automatiskt i utlottningen av en cykel. Nu är vinnarna dragna och tävlingen avslutad!
Bibelmagasinet Light har temat Ljus och passar både i den egna församlingsverksamheten och i evangelisationssyfte. Beställ nu till höstens alla aktiviteter!
Bibeln fortsätter att finnas kvar i skolans uppdaterade kursplan. Därför erbjuder vi - helt kostnadsfritt - en klassuppsättning biblar till varje skola. Det innebär en extra hjälp i religionsundervisningen samt att varje elev får chansen att bläddra i en bibel. Hör av dig till kansliet för att beställa exemplar till din skola.
Våra presentationsfilmer ger en närmare bild av vår bibelutdelningsverksamhet. Du ser dem genom att klicka på länkarna.
ShareWord Global är sedan 2019 Goda Nyheters samarbetspartner i internationell bibelutdelning. Under arbetsår 2021/2022 fortsätter arbetet med att stötta utdelning av biblar i bland annat Indien, Kina och Uganda.