Vinn en cykel!

Ansök om medlemskap eller anmäl dig som understödjare under perioden 26 maj - 28 augusti så deltar du automatiskt i utlottningen av två cyklar av det slag du ser ovan. Detta gör vi med anledning av de cyklande kolportörer som spred biblar och kristen litteratur när väckelsen drog fram genom Sverige i slutet av 1800-talet samt för att uppmärksamma Goda Nyheters deltagande vid flera av sommarens kristna konferenser!

Som medlem ...

 • Är du del av en nationell och internationell gemenskap som gör Bibeln tillgänglig i det svenska samhället och i länder där kristna förföljs eller där man inte har möjlighet att köpa en egen bibel.
 • Arbetar du tillsammans med andra kristna, som bär på en kallelse att erbjuda människor Guds ord.
 • Har du möjlighet att aktivt vara en bibelutdelare inom de områden du brinner för och utifrån dina förutsättningar och önskemål.
 • får du tidningen Goda Nyheter hem i brevlådan fyra gånger/år med läsvärda vittnesbörd och aktuell information om bibelutdelningsarbetet, både i Sverige och internationellt. 
 • Får du tillgång till gratis bibelmagasin för personlig evangelisation och Nya testamenten till självkostnadspris.
 • Betalar du en medlemsavgift om 650 kr/år, vilket är en viktig del i att vi kan tillhandahålla Nya testamenten kostnadsfritt till människor.

Kontakta Goda Nyheters kansli för mer information om medlemskap och för att beställa ansökningsblankett. Du kan även hitta svar på en del frågor på sidan med FAQ

Som understödjare...

 • bidrar du till att täcka kostnaderna för Goda Nyheters bibelutdelning. Den årliga understödjaravgiften är just nu 300 kr.
 • får du tidningen Goda Nyheter hem i brevlådan fyra gånger/år med läsvärda vittnesbörd och aktuell information om bibelutdelningsarbetet, både i Sverige och internationellt. 
 • får du information om speciella bibelutdelningsprojekt där du kan vara med och stödja ekonomiskt.
 • får du aktuell information och möjlighet att vara med i förbön för alla dem som får Nya testamenten.
 • har du möjlighet att delta som volontär vid utdelning och, tillsammans med våra medlemmar, prova på hur det är att vara bibelutdelare.
 • har du möjlighet att köpa fyra olika modeller av Nya testamentet i behändiga format och till mycket förmånliga priser. Två av utgåvorna är svenska/engelska.
 • har du inga förpliktelser gentemot Goda Nyheter. Ditt stöd är helt och hållet frivilligt och du kan när som helst upphöra. ANMÄL DIG HÄR

Fler artiklar

Sommaren 2022 kommer Goda Nyheter finnas representerade på flera av de kristna konferenserna runt om i landet. Vi är på plats i utställningsområdet för att informera, inspirera och svara på dina frågor om bibelutdelningsverksamheten. Kom och låt dig inspireras av vittnesbörden om vad en bibel fått betyda i människors liv.
Bibelmagasinet Light har temat Ljus. Beställ nu till sommarens aktiviteter - passar både i den egna församlingsverksamheten och i evangelisationssyfte.
Hösten 2022 satsar Goda Nyheter på utdelning till studenter på universitet och högskolor runt om i hela landet. Vi arbetar tillsammans - medlemmar, volontärer och kristna studentgrupper - för att ge så många som möjligt chansen att ta emot Guds Ord. Välkommen att vara med du också!
Bibeln fortsätter att finnas kvar i skolans nya kursplan och det är vi glada över! Därför erbjuder vi - helt kostnadsfritt - en klassuppsättning biblar till varje skola. Innebär en extra hjälp i religionsundervisningen samt att varje elev får chansen att hålla och bläddra i en bibel.
Våra presentationsfilmer ger en närmare bild av vår bibelutdelningsverksamhet. Du ser dem genom att klicka på länkarna.
ShareWord Global är sedan 2019 Goda Nyheters samarbetspartner i internationell bibelutdelning. Under arbetsår 2021/2022 fortsätter arbetet med att stötta utdelning av biblar i bland annat Indien, Kina och Uganda.