Bibeln i klassuppsättning till skolor

Goda Nyheter erbjuder just nu en klassuppsättning biblar till din skola. En uppsättning består av 28 st biblar med både gamla- och nya testamentet. Biblarna innehåller också en 24-sidig färginlaga med information om bibelns uppbyggnad, kartor, viktiga händelser och personer från tiden mellan gamla och nya testamentet, vidare till Jesu liv. 

Beställ exemplar till din skola genom att kontakta kansliet.

Fler artiklar

Under perioden 26 maj - 28 augusti är du, som ansöker om medlemskap eller anmäler dig som understödjare, automatiskt med i utlottningen av två cyklar.
Sommaren 2022 kommer Goda Nyheter finnas representerade på flera av de kristna konferenserna runt om i landet. Vi är på plats i utställningsområdet för att informera, inspirera och svara på dina frågor om bibelutdelningsverksamheten. Kom och låt dig inspireras av vittnesbörden om vad en bibel fått betyda i människors liv.
Bibelmagasinet Light har temat Ljus. Beställ nu till sommarens aktiviteter - passar både i den egna församlingsverksamheten och i evangelisationssyfte.
Hösten 2022 satsar Goda Nyheter på utdelning till studenter på universitet och högskolor runt om i hela landet. Vi arbetar tillsammans - medlemmar, volontärer och kristna studentgrupper - för att ge så många som möjligt chansen att ta emot Guds Ord. Välkommen att vara med du också!
Våra presentationsfilmer ger en närmare bild av vår bibelutdelningsverksamhet. Du ser dem genom att klicka på länkarna.
ShareWord Global är sedan 2019 Goda Nyheters samarbetspartner i internationell bibelutdelning. Under arbetsår 2021/2022 fortsätter arbetet med att stötta utdelning av biblar i bland annat Indien, Kina och Uganda.