Bibelmagasinet Light - gratis för församlingar

Bibelmagasinet Light är ett material som passar utmärkt att använda i församlingens egna verksamhet eller i utåtriktad evangelisation. Precis som den heter har den temat Ljus. Light innehåller hela Johannesevangeliet och utvalda bibelord som visar Guds väg för människan. Allt kombinerat med vackra bilder i fyrfärgstryck. I bibelmagasinet Light finns också en sida om hur man tar emot Jesus i sitt liv och hur man går vidare.

Konceptet till Light kommer från ShareWord Global i Kanada, Goda Nyheters internationella samarbetspartner med arbete i ett 30-tal länder. 

Välkommen med din beställning till kansliet i Örebro. Församlingar betalar endast fraktkostnad. Om du vill, skickar vi gärna ett provexemplar innan du bestämmer dig för en större beställning.

  Bibelmagasinet Light

 

Bibelmagasinet Light

Fler artiklar

Du som ansökte om medlemskap eller anmälde dig som understödjare mellan 26 maj - 28 augusti deltog automatiskt i utlottningen av en cykel. Nu är vinnarna dragna och tävlingen avslutad!
Under hösten satsar Goda Nyheter på utdelning till studenter på universitet och högskolor runt om i hela landet. Vi arbetar tillsammans - medlemmar, volontärer och kristna studentgrupper - för att ge så många som möjligt chansen att ta emot Guds Ord. Välkommen att vara med!
Bibeln fortsätter att finnas kvar i skolans uppdaterade kursplan. Därför erbjuder vi - helt kostnadsfritt - en klassuppsättning biblar till varje skola. Det innebär en extra hjälp i religionsundervisningen samt att varje elev får chansen att bläddra i en bibel. Hör av dig till kansliet för att beställa exemplar till din skola.
Våra presentationsfilmer ger en närmare bild av vår bibelutdelningsverksamhet. Du ser dem genom att klicka på länkarna.
ShareWord Global är sedan 2019 Goda Nyheters samarbetspartner i internationell bibelutdelning. Under arbetsår 2021/2022 fortsätter arbetet med att stötta utdelning av biblar i bland annat Indien, Kina och Uganda.