Bibelmagasinet Light - nu gratis för församlingar!

Bibelmagasinet Light är ett material som passar utmärkt att använda i församlingens egna verksamhet eller i utåtriktad evangelisation. Precis som den heter har den temat Ljus. Light innehåller hela Johannesevangeliet och utvalda Psaltarpsalmer som visar Guds väg för människan. Allt kombinerat med vackra bilder i fyrfärg. I bibelmagasinet Light finns också en sida om hur man tar emot Jesus i sitt liv. 

Konceptet till Light kommer från ShareWord Global i Kanada, Goda Nyheters internationella samarbetspartner med arbete i ett 30-tal olika länder. 

Välkommen med din beställning till kansliet i Örebro. Församlingar betalar endast fraktkostnad. Om du vill, skickar vi gärna ett provexemplar innan du bestämmer dig för en större beställning.

  Bibelmagasinet Light

 

Bibelmagasinet Light

Fler artiklar

Under perioden 26 maj - 28 augusti är du, som ansöker om medlemskap eller anmäler dig som understödjare, automatiskt med i utlottningen av två cyklar.
Sommaren 2022 kommer Goda Nyheter finnas representerade på flera av de kristna konferenserna runt om i landet. Vi är på plats i utställningsområdet för att informera, inspirera och svara på dina frågor om bibelutdelningsverksamheten. Kom och låt dig inspireras av vittnesbörden om vad en bibel fått betyda i människors liv.
Hösten 2022 satsar Goda Nyheter på utdelning till studenter på universitet och högskolor runt om i hela landet. Vi arbetar tillsammans - medlemmar, volontärer och kristna studentgrupper - för att ge så många som möjligt chansen att ta emot Guds Ord. Välkommen att vara med du också!
Bibeln fortsätter att finnas kvar i skolans nya kursplan och det är vi glada över! Därför erbjuder vi - helt kostnadsfritt - en klassuppsättning biblar till varje skola. Innebär en extra hjälp i religionsundervisningen samt att varje elev får chansen att hålla och bläddra i en bibel.
Våra presentationsfilmer ger en närmare bild av vår bibelutdelningsverksamhet. Du ser dem genom att klicka på länkarna.
ShareWord Global är sedan 2019 Goda Nyheters samarbetspartner i internationell bibelutdelning. Under arbetsår 2021/2022 fortsätter arbetet med att stötta utdelning av biblar i bland annat Indien, Kina och Uganda.