Bibelmagasinet Light - nu gratis för församlingar!

Bibelmagasinet Light är ett material som passar utmärkt att använda i församlingens egna verksamhet eller i utåtriktad evangelisation. Precis som den heter har den temat Ljus. Light innehåller hela Johannesevangeliet och utvalda Psaltarpsalmer som visar Guds väg för människan. Allt kombinerat med vackra bilder i fyrfärg. I bibelmagasinet Light finns också en sida om hur man tar emot Jesus i sitt liv. 

Konceptet till Light kommer från ShareWord Global i Kanada, Goda Nyheters internationella samarbetspartner med arbete i ett 30-tal olika länder. 

Välkommen med din beställning till kansliet i Örebro. Församlingar betalar endast fraktkostnad. Om du vill, skickar vi gärna ett provexemplar innan du bestämmer dig för en större beställning.

  Bibelmagasinet Light

 

Bibelmagasinet Light

Fler artiklar

Det är med stor glädje och förväntan vi bjuder in till årets konferens med innehåll som speglar både vårt arbete i Sverige och internationellt. Välkommen med och dela gemenskapen!
Sommaren 2022 kommer Goda Nyheter finnas representerade på flera av de kristna konferenserna runt om i landet. Vi är på plats i utställningsområdet för att informera, inspirera och svara på dina frågor om bibelutdelningsverksamheten. Kom och låt dig inspireras av vittnesbörden om vad en bibel fått betyda i människors liv.
Hösten 2022 satsar Goda Nyheter på utdelning till studenter på universitet och högskolor runt om i hela landet. Vi arbetar tillsammans - medlemmar, volontärer och kristna studentgrupper - för att ge så många som möjligt chansen att ta emot Guds Ord. Välkommen att vara med du också!
Bibeln fortsätter att finnas kvar i skolans nya kursplan och det är vi glada över! Därför erbjuder vi - helt kostnadsfritt - en klassuppsättning biblar till varje skola. Innebär en extra hjälp i religionsundervisningen samt att varje elev får chansen att hålla och bläddra i en bibel.
Våra presentationsfilmer ger en närmare bild av vår bibelutdelningsverksamhet. Du ser dem genom att klicka på länkarna.
ShareWord Global är sedan 2019 Goda Nyheters samarbetspartner i internationell bibelutdelning. Under arbetsår 2021/2022 fortsätter arbetet med att stötta utdelning av biblar i bland annat Indien, Kina och Uganda.