Insamling till Indien fortsätter

En indisk man vid namn Samson Daniel samlade under många år namn och kontaktuppgifter, på personer som önskade få en egen bibel. Han besökte by efter by i flera regioner och samlade namnen. Lista efter lista, samlades i pärm efter pärm, fyllda med namn på människor som ville ha en egen bibel. 

När han fick frågan: ”Vad gör du med alla de här namnen och pärmarna?”, så svarade han: ”Jag väntar på att någon ska komma, någon som har en passion för att få ut Guds ord.”

Folksamling vid kartonger med biblar

Fram till 2015 hade Samson samlat 250 000 namn. Genom ShareWord Globals arbete i Indien (vår samarbetspartner i internationell bibelutdelning) har dessa personer fått en egen bibel.

Namninsamlingen i Indien har fortsatt och pågår fortfarande. Samson och hans medhjälpare har idag ytterligare 320 000 namn i sina pärmar.

Goda Nyheter och ShareWord Global kommer att fortsätta utdelningsarbetet så att ännu fler kan få möjlighet att få en egen bibel och på sitt språk. Många har vittnat om vad det fått betyda, både för dem själva och för de kristna i församlingarna i Indien som lever under svåra omständigheter och förföljelse.

Du kan göra en insats och ge ännu fler människor i Indien chansen att få en egen bibel. Människor som genom detta får möjlighet att växa i Ordet och nå ut i sina egna samhällen med evangeliet. 

Om du vill ge en gåva, kan du använda något av våra gironummer eller Swish, eller använda betalfunktionen här på hemsidan via knappen ”Ge en gåva” uppe till höger. Klicka för valet ”avser biblar internationellt” så går din gåva till detta specifika ändamål. 

Tack för din gåva.

Kvinna med indisk bibel

 

Fler artiklar

Ett julkort från en vän kan betyda mycket, i år mer än någonsin. Låt kortets önskan om en God Jul och Gott Nytt År bli en hälsning som lyser upp tillvaron för någon efter månader av distansering.
Efterfrågan har varit stor och nu har vi tagit fram ett nytt bibelmagasin, tillgängligt för församlingar att använda i det utåtriktade arbetet! Passa på att använda Light i Allhelgonahelgens samlingar. 
När geografiska avstånd är ett hinder, när din fantasi tryter eller när du vill sända en hälsning och samtidigt ge något meningsfullt. Skicka ett gåvokort och ge samtidigt en gåva till Goda Nyheters bibelutdelning! Vi erbjuder både tryckta och digitala. Till värdet av en normal blombukett kan du förse eleverna i en hel skolklass med Guds Ord.
Skanna koden och ladda ner NewLife App med hela Bibeln, på flera språk, gratis.