Aktuellt

Ett julkort från en vän kan betyda mycket, i år mer än någonsin. Låt kortets önskan om en God Jul och Gott Nytt År bli en hälsning som lyser upp tillvaron för någon efter månader av distansering.
Efterfrågan har varit stor och nu har vi tagit fram ett nytt bibelmagasin, tillgängligt för församlingar att använda i det utåtriktade arbetet! Passa på att använda Light i Allhelgonahelgens samlingar. 
När geografiska avstånd är ett hinder, när din fantasi tryter eller när du vill sända en hälsning och samtidigt ge något meningsfullt. Skicka ett gåvokort och ge samtidigt en gåva till Goda Nyheters bibelutdelning! Vi erbjuder både tryckta och digitala. Till värdet av en normal blombukett kan du förse eleverna i en hel skolklass med Guds Ord.
Skanna koden och ladda ner NewLife App med hela Bibeln, på flera språk, gratis.
Mellan juni 2019 och juni 2020 pågick Goda Nyheters särskilda jubileumsinsamling för biblar till Indien. Målet var att samla in 2,1 miljoner kronor för att bekosta 60 000 helbiblar. Även om jubileumsåret är avslutat, fortsätter insamlingen till biblar för människor i Indien.